Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g226g235kcal17.8g36.8g1.4g4.5g
Sipuli (kuorittu)645g174kcal8.4g31g1.3g11g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g1419g3123kcal340.6g28.4g184.5g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g2710g2168kcal135.5g379.4g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11399kcal1004.6g951.2g428.6g31g
Valittu annoskoko5000g5699kcal502.3g475.6g214.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2850kcal251.2g237.8g107.2g7.8g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62927