Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 421g1390kcal8.4g12.6g147.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton421g88kcal1.3g6.7g0g0.4g
Sipuli 211g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.2g0.6g2.2g
Munakoiso 1684g377kcal8.4g52.2g3.4g42.1g
Oliiviöljy 53g465kcal0g0g52.6g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow2105g7579kcal252.6g1578.9g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20154kcal563.2g3355.4g472g96.6g
Valittu annoskoko5000g10077kcal281.6g1677.7g236g48.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5039kcal140.8g838.9g118g24.2g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368