Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima234g914kcal68g0g70.3g0g
Katkarapu 1563g1069kcal225.6g0g17.2g0g
Tomaattimurska 1953g574kcal10.9g103.5g3.9g37.1g
Hunaja 25g84kcal0.1g20.5g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Sipuli 215g65kcal2.7g10.3g0.4g3.7g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g977g2441kcal97.7g419.9g34.2g68.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g176kcal0g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10676kcal812.2g1112.8g291.2g219g
Valittu annoskoko5000g5338kcal406.1g556.4g145.6g109.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2669kcal203.1g278.2g72.8g54.8g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471