Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3817g5486kcal610.7g0g339.7g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.6g10kcal0.4g1.5g0.1g1g
Creme Bonjour Yrttitarha726g2177kcal24.7g44.3g210.4g0g
Tilli, tuore 435g130kcal16.1g3.9g3.5g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15607kcal1303.8g99.4g1107.4g20.2g
Valittu annoskoko5000g7803kcal651.9g49.7g553.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3902kcal326g24.9g276.9g5.1g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571