Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g731g804kcal131.6g14.6g21.9g0g
Katkarapu 877g600kcal126.7g0g9.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore59g15kcal0g5.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g877g178kcal5.3g33.3g2.6g12.3g
Kurkku, tuore877g88kcal5.3g14.8g0.9g6.1g
Jäävuorisalaatti, rapea1170g117kcal12.9g9.4g2.3g14g
Tilli, tuore 59g18kcal2.2g0.5g0.5g1.2g
Paprika, punainen351g90kcal3.2g16.1g1.4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3818kcal574.4g188g78.4g81.4g
Valittu annoskoko5000g1909kcal287.2g94g39.2g40.7g
Annoskoko puolitettuna2500g955kcal143.6g47g19.6g20.4g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616