Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g3946g5288kcal351.2g718.2g102.6g169.7g
Sitruunamehu, laimentamaton789g166kcal2.4g12.6g0g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.6g7.4g0.3g0.9g
Oliiviöljy 152g1346kcal0g0g152.2g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 34g95kcal3.7g13g1.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13881kcal721.8g1502.4g512.4g360.8g
Valittu annoskoko5000g6941kcal360.9g751.2g256.2g180.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3470kcal180.5g375.6g128.1g90.2g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788