Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 246g309kcal27.1g0.6g22.2g0g
Leivinjauhe 21g36kcal1.1g7.8g0g0.1g
Punaherukka 410g232kcal5.9g30.8g1.6g20.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%820g492kcal26.3g58.2g16.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 246g309kcal27.1g0.6g22.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g66kcal0g16.2g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 513g2754kcal4.6g3.6g307.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1518g1275kcal16.7g277.7g6.1g27.3g
Fariinisokeri287g1166kcal0g286.8g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl123g711kcal26g6.5g62.1g14.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)800g2560kcal110.4g463.9g25.6g100g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19818kcal490.4g2305.4g927.6g324.4g
Valittu annoskoko5000g9909kcal245.2g1152.7g463.8g162.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4954kcal122.6g576.4g231.9g81.1g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218