Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto249g696kcal47.2g0g54.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow29g76kcal2.9g2.9g5.8g0.5g
Vesi2924g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 44g48kcal3.5g7.1g0.3g0.9g
Bataatti, kuorittu 1003g812kcal15.7g168.8g0.5g30.1g
Juuriselleri 368g116kcal4.6g16.9g0.7g11.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl32g290kcal0g0g32.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4263kcal157g425g189.8g97.8g
Valittu annoskoko5000g2131kcal78.5g212.5g94.9g48.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1066kcal39.3g106.3g47.5g24.5g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279