Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g985g3152kcal135.9g571.2g31.5g80.8g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g1313g1681kcal197g0g118.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu223g281kcal24.6g0.7g20.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 575g243kcal56.4g2.3g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1642g542kcal54.2g80.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Oliiviöljy 82g726kcal0g0g82.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13347kcal940.8g1326.6g505.8g167.8g
Valittu annoskoko5000g6674kcal470.4g663.3g252.9g83.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3337kcal235.2g331.7g126.5g42g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754