Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)580g157kcal7.5g27.8g1.2g9.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3866g785kcal23.2g146.9g11.6g54.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g290g44kcal2.9g5.8g0.6g4.1g
Rypsiöljy 135g1197kcal0g0g135.3g0g
Valkosipuli 116g126kcal9.2g18.9g0.7g2.4g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4614kcal85.6g398.8g298.8g141g
Valittu annoskoko5000g2307kcal42.8g199.4g149.4g70.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1154kcal21.4g99.7g74.7g35.3g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927