Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 156g47kcal2g7.5g0.3g2.7g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 508g66kcal5.7g5g1g6.1g
Ruohosipuli 78g18kcal1.1g1.3g0.5g1.9g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 898g1195kcal75.8g158.1g18g44.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 781g501kcal25g37.7g27.3g0.1g
Fetajuusto arla 8% (100g)781g1172kcal125g31.3g62.5g0g
Rypsiöljy 39g345kcal0g0g39.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1699g930kcal27g222.8g2.9g14.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 59g12kcal0.4g1.8g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8574kcal524g931g303.4g142.4g
Valittu annoskoko5000g4287kcal262g465.5g151.7g71.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2144kcal131g232.8g75.9g35.6g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964