Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1357g4657kcal138.3g950.1g16.3g47.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 580g4120kcal4.4g2.3g464g0g
Leivinjauhe 46g82kcal2.4g17.5g0g0.2g
Sokeri348g1413kcal0g347.7g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1392g418kcal40.1g50.1g1.4g0g
Puolukka 580g225kcal2.6g39.4g2.9g15.1g
Raparperi 464g156kcal3.2g25.5g0.5g6.5g
Vesi232g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22142kcal382g2865.2g970.2g138.6g
Valittu annoskoko5000g11071kcal191g1432.6g485.1g69.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5536kcal95.5g716.3g242.6g34.7g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068