Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1071g1179kcal83.6g192.9g5.4g97.5g
Mustapippuri 2.1g6kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Paprikajauhe, punanen4.3g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1929g439kcal10.8g66.5g5.8g27g
Paprika keltainen 171g52kcal1.6g8.7g0.3g3.4g
Sipuli 21g6.5kcal0.3g1g0g0.4g
Paistijauheliha 10%1714g2914kcal342.8g0g171.4g0g
Oliiviöljy 43g379kcal0g0g42.9g0g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10064kcal886.6g555.4g453.6g259.6g
Valittu annoskoko5000g5032kcal443.3g277.7g226.8g129.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2516kcal221.7g138.9g113.4g64.9g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373