Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g54g292kcal0.1g0.2g32.4g0g
Katkarapu 405g277kcal58.5g0g4.5g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)54g95kcal1.1g1.9g9.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)811g219kcal10.5g38.9g1.6g13.8g
Valkosipuli 135g146kcal10.7g22g0.8g2.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 541g1071kcal7.5g9.7g108.1g23.8g
Sokeri 27g110kcal0g27g0g0g
Katkarapu 2432g1664kcal351.2g0g26.8g0g
Ketsuppi 541g493kcal6.8g103.8g2.2g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8734kcal892.8g407g371.2g98.6g
Valittu annoskoko5000g4367kcal446.4g203.5g185.6g49.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2184kcal223.2g101.8g92.8g24.7g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073