Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g1889g2077kcal396.6g0g47.2g0g
Rypsiöljy 66g585kcal0g0g66.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g921g258kcal5.5g54.8g1.8g23g
Sipuli (kuorittu)708g191kcal9.2g34g1.4g12g
Soijakastike 142g85kcal7.3g13.5g0.1g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g142g133kcal6.1g27.1g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g661g152kcal11.2g21.2g2.6g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g472g250kcal26.9g25g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7463kcal925.6g351.2g246.8g70g
Valittu annoskoko5000g3732kcal462.8g175.6g123.4g35g
Annoskoko puolitettuna2500g1866kcal231.4g87.8g61.7g17.5g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446