Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Vehnäjauho sunnuntai1978g6923kcal237.4g1404.4g41.5g69.2g
Grahamjauho, 1 dl577g2077kcal75g398.1g17.3g72.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen412g2967kcal0g0g329.7g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 137g102kcal18g1.5g0.5g9.5g
Maito, Kevyt1374g632kcal44g65.9g20.6g0g
Sokeri 385g1561kcal0g384.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28838kcal776.2g4508.8g841.8g301.6g
Valittu annoskoko5000g14419kcal388.1g2254.4g420.9g150.8g
Annoskoko puolitettuna2500g7210kcal194.1g1127.2g210.5g75.4g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187