Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)787g213kcal10.2g37.8g1.6g13.4g
Pekoni rasvainen 417g1567kcal50g0g154.2g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton1296g2852kcal145.2g32.4g246.3g1.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2500g1369kcal39.8g327.8g4.3g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11999kcal490.4g796g812.8g72g
Valittu annoskoko5000g6000kcal245.2g398g406.4g36g
Annoskoko puolitettuna2500g3000kcal122.6g199g203.2g18g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218