Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka1191g4524kcal273.8g0g357.1g0g
Cashewpähkinä 476g2734kcal95.2g89.5g220.7g16.7g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1191g883kcal8.9g184.5g4.8g13.1g
Fariinisokeri238g967kcal0g237.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos238g1714kcal1.2g1.2g190.5g0g
Päärynä kuorittu 1191g516kcal3.7g95.2g1.2g46.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka476g48kcal5.2g3.8g1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22771kcal776g1224.2g1550.6g162g
Valittu annoskoko5000g11386kcal388g612.1g775.3g81g
Annoskoko puolitettuna2500g5693kcal194g306.1g387.7g40.5g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597