Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2985g3354kcal630.6g0g89.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1045g282kcal13.6g50.1g2.1g17.8g
Porkkana 388g127kcal2.4g21.6g0.8g9.9g
Punaviini 448g316kcal1.4g0.9g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g45g49kcal2.2g9.4g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 21g61kcal2.3g3.1g4.4g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 60g205kcal6.1g41.8g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8842kcal1319.4g261.4g196g65g
Valittu annoskoko5000g4421kcal659.7g130.7g98g32.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2211kcal329.9g65.4g49g16.3g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890