Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)2477g793kcal81.8g111.5g0g0g
Sokeri 743g3017kcal0g742.4g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen330g2378kcal0g0g264.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1449g4973kcal147.7g1014.5g17.4g50.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22320kcal459g3736.8g563.2g101.4g
Valittu annoskoko5000g11160kcal229.5g1868.4g281.6g50.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5580kcal114.8g934.2g140.8g25.4g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172