Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4040g4541kcal853.7g0g121.2g0g
Voi 404g2931kcal4.8g1.6g328.5g0g
Sipuli 505g153kcal6.3g24.2g1g8.6g
Suola, annos 3g51g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15249kcal1729.6g51.6g901.4g17.2g
Valittu annoskoko5000g7624kcal864.8g25.8g450.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3812kcal432.4g12.9g225.4g4.3g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196