Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)178g391kcal23.3g0.9g33g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]1244g1368kcal182.8g12.4g62.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g888g302kcal1.8g63.1g2.7g16g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )533g267kcal3.2g64g1.1g3.7g
Oltermanni, perinteinen355g1279kcal88.8g0g103.1g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 355g264kcal2.7g55.1g1.4g3.9g
Makaroni, pasta 782g2559kcal79.7g519.1g8.6g26.2g
Rypsiöljy 569g5028kcal0g0g568.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23608kcal764.6g1599.6g1561.4g99.6g
Valittu annoskoko5000g11804kcal382.3g799.8g780.7g49.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5902kcal191.2g399.9g390.4g24.9g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76607