Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g1676g1844kcal385.5g0g30.2g0g
Sipuli (kuorittu)559g151kcal7.3g26.8g1.1g9.5g
Makaroni, pasta 559g1829kcal56.9g370.9g6.1g18.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl84g754kcal0g0g83.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g279g726kcal75.4g0g47.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1117g1788kcal30.2g30.2g167.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 726g131kcal4.1g18.2g2.9g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14445kcal1118.8g892.2g678.4g66.6g
Valittu annoskoko5000g7222kcal559.4g446.1g339.2g33.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3611kcal279.7g223.1g169.6g16.7g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642