Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2830g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g755g1283kcal143.4g0g75.5g0g
Keittojuurekset, apetit377g98kcal3.4g18.1g1.1g8.7g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g1038g737kcal16.6g162.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4236kcal326.8g362g155.2g17.4g
Valittu annoskoko5000g2118kcal163.4g181g77.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1059kcal81.7g90.5g38.8g4.4g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681