Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)394g1459kcal55.2g216.9g31.5g43.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Sokeri 225g915kcal0g225.1g0g0g
Voi 282g2043kcal3.4g1.1g229g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2254g1007kcal4.3g212.3g2.3g40.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 423g1450kcal43.1g295.8g5.1g14.8g
Sokeri 141g572kcal0g140.7g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)394g1459kcal55.2g216.9g31.5g43.4g
Kananmuna kuoreton 310g442kcal38.7g0.9g31.8g0g
Voi 563g4087kcal6.7g2.3g458g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26967kcal413.4g2648.6g1578.4g284.4g
Valittu annoskoko5000g13484kcal206.7g1324.3g789.2g142.2g
Annoskoko puolitettuna2500g6742kcal103.4g662.2g394.6g71.1g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918