Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 4167g455kcal23.3g58.3g4.2g29.2g
Sokeri 303g1230kcal0g302.7g0g0g
Suola, annos 3g76g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g379g76kcal0g24.6g0g0g
Tilli, tuore 76g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3568kcal52.2g772.6g9.6g61.6g
Valittu annoskoko5000g1784kcal26.1g386.3g4.8g30.8g
Annoskoko puolitettuna2500g892kcal13.1g193.2g2.4g15.4g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041