Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1364g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 682g223kcal4.2g37.9g1.4g17.4g
Sipuli (kuorittu)682g184kcal8.9g32.7g1.4g11.6g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1136g1422kcal238.6g0g51.1g0g
Naudan paahtopaisti1136g1261kcal245.5g0g29.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6180kcal994.4g141.2g166.8g58g
Valittu annoskoko5000g3090kcal497.2g70.6g83.4g29g
Annoskoko puolitettuna2500g1545kcal248.6g35.3g41.7g14.5g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355