Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)712g2491kcal91.1g496.1g13.5g22.8g
Sipuli 89g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 53g156kcal5.9g8g11.2g0.3g
Hirvenliha 480g540kcal101.5g0g14.4g0g
Vesi2669g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 107g152kcal13.3g0.3g10.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 890g406kcal26.7g42.7g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7544kcal479.2g1102.8g127g49.2g
Valittu annoskoko5000g3772kcal239.6g551.4g63.5g24.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1886kcal119.8g275.7g31.8g12.3g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639