Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)851g2979kcal108.9g593.2g16.2g27.2g
Tonnikala öljyssä 957g1817kcal259.7g0g86.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g957g268kcal10.5g46g3.8g28.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1064g266kcal13.8g44.7g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)745g201kcal9.7g35.7g1.5g12.7g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g266g771kcal87.8g3.5g45.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 160g1411kcal0g0g159.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15427kcal980.8g1446.2g629.2g137.2g
Valittu annoskoko5000g7713kcal490.4g723.1g314.6g68.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3857kcal245.2g361.6g157.3g34.3g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139