Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1334g451kcal40.8g65.3g1.3g0g
Ruokasuola jodioitu 17g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sokeri 227g920kcal0g226.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g59g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2667g9151kcal271.8g1866.9g32g93.3g
Margariini 80 % laktoositon 467g3265kcal3g0g367.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28266kcal688.6g4330.8g848.8g192.2g
Valittu annoskoko5000g14133kcal344.3g2165.4g424.4g96.1g
Annoskoko puolitettuna2500g7066kcal172.2g1082.7g212.2g48.1g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250