Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke624g624kcal112.3g0g18.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1468g1118kcal27.6g227.6g2.9g14.7g
Sipuli 147g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 1836g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 7.3g22kcal0.7g2.5g1g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g918g551kcal9.2g41.3g36.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4719kcal303.2g556.8g119.2g45.6g
Valittu annoskoko5000g2360kcal151.6g278.4g59.6g22.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1180kcal75.8g139.2g29.8g11.4g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736