Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 43g141kcal0.2g34.5g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix86g77kcal0.9g17.9g0.4g0g
Tilli, tuore 64g19kcal2.4g0.6g0.5g1.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore86g21kcal0g7.7g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2137g641kcal21.4g128.2g4.3g21.4g
Silakkafilee 2564g3685kcal410.3g0g228.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9169kcal870.4g377.8g466.8g45.6g
Valittu annoskoko5000g4585kcal435.2g188.9g233.4g22.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2292kcal217.6g94.5g116.7g11.4g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092