Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2114g382kcal11.8g52.9g8.5g14.8g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g317g1088kcal38.7g212.8g2.5g24.4g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1057g451kcal35.7g50.7g10.6g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g53g359kcal0.5g0.5g39.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 63g218kcal6.5g44.4g0.8g2.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%317g888kcal92g7.9g53.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1057g215kcal6.3g40.2g3.2g14.8g
Parmesaani raaste, Somerfield21g82kcal7g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7364kcal397g818.8g250.2g112.4g
Valittu annoskoko5000g3682kcal198.5g409.4g125.1g56.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1841kcal99.3g204.7g62.6g28.1g
Arvot/100g100g74kcal4g8.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80107