Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss1384g388kcal18g67.8g4.2g41.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1107g1218kcal29.9g29.9g110.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto369g1033kcal70.1g0g81.2g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)923g3090kcal111.6g606.1g21.2g64.6g
Tonnikala vedessä 1107g1156kcal248.4g0g16.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 111g979kcal0g0g110.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15728kcal956g1407.6g689.2g212.2g
Valittu annoskoko5000g7864kcal478g703.8g344.6g106.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3932kcal239g351.9g172.3g53.1g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81047