Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 299g520kcal52.7g0g34.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl399g1356kcal8g12g139.6g0g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g14.9g6.1g0.5g
Vesi1994g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)199g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1994g1518kcal37.5g309.1g4g19.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g287kcal0.2g0.2g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7756kcal213g692.2g433.6g48.8g
Valittu annoskoko5000g3878kcal106.5g346.1g216.8g24.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1939kcal53.3g173.1g108.4g12.2g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542