Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1140g2524kcal199.4g0g193.7g0g
Oliiviöljy 43g378kcal0g0g42.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 427g77kcal2.4g10.7g1.7g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g712g145kcal4.3g27.1g2.1g10g
Sipuli (kuorittu)484g131kcal6.3g23.2g1g8.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1425g427kcal14.2g85.5g2.8g14.2g
Spagetti, Barilla627g2194kcal75.2g452.5g9.4g18.8g
Valkosipuli 57g62kcal4.5g9.3g0.3g1.2g
Tomaattisalsa 86g22kcal0.8g3.1g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11916kcal614.2g1222.8g508g113.4g
Valittu annoskoko5000g5958kcal307.1g611.4g254g56.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2979kcal153.6g305.7g127g28.4g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704