Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1613g387kcal29g48.4g8.1g30.6g
Sipulikuutiot rainbow1613g161kcal24.2g24.2g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)161g1016kcal0g0g112.9g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki1613g2419kcal16.1g96.8g209.7g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7968kcal138.6g338.8g661.4g83.8g
Valittu annoskoko5000g3984kcal69.3g169.4g330.7g41.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1992kcal34.7g84.7g165.4g21g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888