Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos36g261kcal0.2g0.2g29g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1448g2462kcal275.2g0g144.8g0g
Sipuli (kuorittu)724g196kcal9.4g34.8g1.4g12.3g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g311kcal9.2g63.4g1.1g3.2g
Vesi2534g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi40g112kcal3.6g2.8g9.2g0g
Soijakastike 109g66kcal5.6g10.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6813kcal606.4g223.4g371.6g31g
Valittu annoskoko5000g3406kcal303.2g111.7g185.8g15.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1703kcal151.6g55.9g92.9g7.8g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891