Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 837g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 113g999kcal0g0g113g0g
Oivariini, 60 (100g)117g644kcal1.2g1.2g70.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl1674g5690kcal33.5g50.2g585.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1674g402kcal30.1g50.2g8.4g31.8g
Sipuli (kuorittu)586g158kcal7.6g28.1g1.2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15787kcal144.8g259.4g1557.4g83.6g
Valittu annoskoko5000g7894kcal72.4g129.7g778.7g41.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3947kcal36.2g64.9g389.4g20.9g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957