Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2074g3442kcal394g0g207.4g0g
Kananmuna kuoreton 285g407kcal35.6g0.9g29.2g0g
Creme bonjour levite valkosipuli493g887kcal41.4g18.2g73.9g0.5g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 181g678kcal40.5g0g58.1g0g
Sipuli (kuorittu)1814g490kcal23.6g87.1g3.6g30.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Oliiviöljy 117g1032kcal0g0g116.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13948kcal1076g224.2g978g64.2g
Valittu annoskoko5000g6974kcal538g112.1g489g32.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3487kcal269g56.1g244.5g16.1g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82811