Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2099g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 210g156kcal27.5g2.3g0.8g14.5g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )71g640kcal0g0g70.7g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 407g1238kcal35.6g225.6g7.7g56.6g
Grahamjauho 1050g3442kcal110.8g637.1g23.1g103.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1134g3889kcal115.5g793.5g13.6g39.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18731kcal578.8g3317g231.8g429.4g
Valittu annoskoko5000g9366kcal289.4g1658.5g115.9g214.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4683kcal144.7g829.3g58g107.4g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901