Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1731g519kcal17.3g103.9g3.5g17.3g
Sipuli (kuorittu)208g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g43kcal3.3g6.8g0.2g0.8g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Vesi2423g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light346g623kcal29.1g12.8g51.9g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g87kcal4.2g0.5g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 169g580kcal17.2g118.3g2g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4642kcal147.6g504.6g224.6g55.6g
Valittu annoskoko5000g2321kcal73.8g252.3g112.3g27.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1161kcal36.9g126.2g56.2g13.9g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323