Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1748g1331kcal32.9g271g3.5g17.5g
Lenkki, kevyt sininen HK1748g2972kcal174.8g174.8g174.8g1.7g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1154g1846kcal31.2g31.2g173.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12487kcal486.8g987.6g704.2g50.2g
Valittu annoskoko5000g6244kcal243.4g493.8g352.1g25.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3122kcal121.7g246.9g176.1g12.6g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335