Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 1132g1388kcal239.3g0g47g0g
Sipuli 381g115kcal4.8g18.3g0.8g6.5g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Tomaattisose tomaattipyree 152g116kcal6.9g19.7g0.3g1.5g
Oivariini, 60 (100g)22g120kcal0.2g0.2g13.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1523g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1241g744kcal18.6g161.3g1.2g11.2g
Oliiviöljy 88g779kcal0g0g88.1g0g
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Vehnäjauho puolikarkea 44g149kcal4.4g30.5g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7123kcal561.2g505.8g305.4g57.4g
Valittu annoskoko5000g3561kcal280.6g252.9g152.7g28.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1781kcal140.3g126.5g76.4g14.4g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236