Kinkku-Ruislasagne

1. Valmista kastike.

Kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.

Mausta mustapippurilla.

Sekoita, kunnes juusto on liuennut.

2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.

Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.

Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.

Kaada päälle kastiketta.

Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Silu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g946g2364kcal179.7g0.3g208g0g
Kevytmaito hyla (Valio)2269g1044kcal72.6g108.9g34g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g114g409kcal14.8g79.4g2.4g4.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen114g817kcal1.1g1.1g90.8g0g
Kevyt pizzasuikale (250 g)946g870kcal122.9g9.5g37.8g0g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)613g1317kcal50.2g251.2g8g61.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13641kcal882.6g900.8g762g131g
Valittu annoskoko5000g6820kcal441.3g450.4g381g65.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3410kcal220.7g225.2g190.5g32.8g
Arvot/100g100g136kcal8.8g9g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84479