Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g127g445kcal0g3.8g48.3g0g
Becel juokseva, annos 10g297g1958kcal0g0g219.5g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g1271g5657kcal90.3g863.1g250.4g44.5g
Vispikerma Flora 20%1059g2331kcal31.8g53g211.9g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)848g475kcal72g42.4g1.7g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g551g3079kcal46.3g303g187.3g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g318g1732kcal15.9g187.5g101.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton64g13kcal0.2g1g0g0.1g
Sokeri 360g1462kcal0g359.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g170kcal0g41.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini64g222kcal54.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g35084kcal621.8g3711g2041.8g89.2g
Valittu annoskoko5000g17542kcal310.9g1855.5g1020.9g44.6g
Annoskoko puolitettuna2500g8771kcal155.5g927.8g510.5g22.3g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963