Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1471g2441kcal279.4g0g147.1g0g
Sipuli (kuorittu)239g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)386g1042kcal115.8g0g65.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen441g88kcal2.6g16.8g1.3g6.2g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g1103g4081kcal93.7g694.9g104.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1360g476kcal13.6g92.5g6.8g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16386kcal1016.4g1631.4g652.2g58.6g
Valittu annoskoko5000g8193kcal508.2g815.7g326.1g29.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4097kcal254.1g407.9g163.1g14.7g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85768