Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 376g1376kcal39.4g281.4g3.9g19.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1002g601kcal32.1g71.1g20g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)316g631kcal12.6g110.5g9.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g301g436kcal38.2g0.9g33.9g0g
Lohi tuoresuolattu 2505g4500kcal606g0g230.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15089kcal1456.6g927.8g595.6g39.8g
Valittu annoskoko5000g7544kcal728.3g463.9g297.8g19.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3772kcal364.2g232g148.9g10g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86281