Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1101g661kcal16.5g143.1g1.1g9.9g
Vesi2202g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)734g257kcal17.6g49.2g0g22g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g229g642kcal43.6g0.1g50.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen734g1020kcal139.4g0g51.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5160kcal434.2g384.8g206g63.8g
Valittu annoskoko5000g2580kcal217.1g192.4g103g31.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1290kcal108.6g96.2g51.5g16g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86438