Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta221g596kcal16.6g108.2g11g11g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g128g474kcal17.8g92.9g3.2g5.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%788g473kcal25.2g56g15.8g0g
Kananmuna kuoreton 217g309kcal27.1g0.7g22.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1971g3272kcal374.5g0g197.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g887g180kcal5.3g33.7g2.7g12.4g
Basilika, tuore394g158kcal12.2g19.7g3.2g15.4g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g394g1340kcal98.5g0g106.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13604kcal1154.4g622.4g723.2g88.2g
Valittu annoskoko5000g6802kcal577.2g311.2g361.6g44.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3401kcal288.6g155.6g180.8g22.1g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159